Zuiver bank

Zuiver banken

Wanneer je toe bent aan een nieuw bankstel voor het hele gezin, dan ben je bij het banken merk ‘zuiver’ aan het juiste adres. Elke bank van zuiver kenmerkt zich aan het speelse design dat elk familielid uitnodigt om er op te gaan zitten en heerlijk te relaxen. Zeker na een dag werken, is het heerlijk om op een bankstel van zuiver neer te ploffen om vervolgens te genieten van de rest van je avond.  De collectie zuiver banken is groot een eigentijds. Je kunt kiezen uit modieuze 2-zitsbanken, 3-zitsbanken of 4-zitsbanken. Bekijk de Zuiver banken online en zit morgen al op nieuwe bank! Lees meer…

Zuiver Bank: materiaal en stijl

Het merk Zuiver is een jong en dynamisch merk van Nederlandse bodem. Met een Zuiver bankstel maak je jouw woonkamer compleet. De banken van het merk zijn een echte eyecatcher en nodigt jou, visite of een familielid uit om op de bank te gaan zitten.

Alle Zuiver banken zijn van hoge kwaliteit en zullen lekker lang mee gaan. Een bijkomend voordeel van de Zuiver banken is hoezen van de kussens zijn voorzien van een rits. Dus wanneer er een vlek of wat iets over je Zuiver bank is gevallen, kun je gemakkelijk de hoes eraf halen en in de wasmachine gooien. Daarnaast zit er in de stof polyester verwerkt en polyester heeft het voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is. De meest voorkomende modellen zijn:

  • Zuiver Sense bankstel
  • Zuiver Summer bankstel
  • Zuiver Jean bankstel

Zuiver bank: hét bankstel voor het hele gezin

De verschillende modellen van Zuiver

Het merk heeft meerdere modellen. De drie meeste voorkomende modellen en de favorieten van onze klanten zijn hieronder toegelicht.

Zuiver Sense bank

De Sense banken van Zuiver zijn 3-zitsbanken met een diepe zit. Wanneer je ’s avonds lekker TV aan het kijken bent, zul je optimaal tot rust komen en geniet je met volle teugen van je bank. De Sense bank heeft een tijdloos design een is voorzien van comfortabel, stevige kussen met afneembare hoezen. Een prachtige toevoeging aan je woonkamer voor het hele gezin.

Sense banken van Zuiver

Sense banken van Zuiver

Zuiver Summer bank

De Summer banken van zuiver zijn net zoals de Sense banken een 3-zitsbank. Echter, de Summer banken hebben een iets minder diepe zit in vergelijking met de Sense banken. Daarnaast vinden wij dat deze bank iets stijlvoller is, dat betekent niet dat de Summer bank minder lekker zit. De Summer bankstellen van Zuiver zijn afgewerkt met stijlvolle, metalen zwarte poten. Deze stijlvolle, designer bank staat prachtig bij elk interieur en is ideaal om lekker op neer te ploffen na een harde dag werken, zodat je heerlijk tot rust komt.

Zuiver Jean bank

De Jean banken van zuiver zijn iets kleiner dan de andere twee geschreven bankstellen. De Jean bank is 2,5-zitsbank en zeer tijdloos, waardoor het bankstel in werkelijk elk interieur past. Ook deze bank is voorzien van stijlvolle, zwarte metalen poten. De Jean bank van Zuiver is afgewerkt met een grof geweven stof en is voorzien van zitkussens en rugkussens met afneembare hoezen, voorzien van een rits. Ideaal.

 

Zuiver banken: een interieur merk van Nederlandse bodem

Zuiver banken is onderdeel van het Nederlandse interieur designer merk; Zuiver BV. Zuiver BV heeft naast Zuiver nog twee andere merken: Dutchbone en Bold Monkey. Het merk Zuiver kenmerkt aan banken met een speels design, dat iedereen uitnodigt om er op te gaan zitten. Daarnaast houdt het merk alle interieur innovaties nauwlettend in de gaten en past dit toe op de nieuwe banken. Zo weet je zeker dat je op een bank zit volgens de laatste trends. Zuiver BV wordt omschreven als één van de designer labels van de lage landen met opvallende banken en bankstellen.

De banken specialist van Nederland, Bankstel.nl

Bankstel.nl biedt hoogwaardige banken aan voor alle mensen en gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe bank. Banstel.nl werkt samen met premium bankmerken, zoals Woood, Dutchbone, BePureHome, HK Living, Zuiver en meer. Ondanks de ruime collectie kan iedereen terecht voor een bank bij bankstel.nl. De prijzen variëren van €300 tot en met €3000. Daarnaast is het aanbod groot en volledig. Je kunt kiezen voor 2-zits banken, 2.5 zits banken, 3-zits banken, 3.5 zitsbanken, 4 zitsbanken, hoekbanken, slaapbanken, hockers en eetkamer banken. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant, zodat je direct jouw nieuwe bank kunt kiezen. Vind je nieuwe bank bij bankstel.nl!