Woood Bank

WOOOD banken

Wanneer je toe bent aan een nieuw bankstel, dan ben je bij het banken merk WOOOD aan het juiste adres. Bekijk de collectie WOOOD banken en je ziet direct de kenmerken. Een WOOOD bank kenmerkt zich aan de prachtig, afgewerkte berkenhouten poten en de meeste banken zijn voorzien van een zeer stijlvolle fluwellen stof. Wanneer een bank van WOOOD in je woonkamer of kantoor staat, kun je er niet omheen en het nodigt je uit om er op te zitten. Kies uit de verschillende Wood banken met een 2-zitsbank of 4-zitsbank. Bekijk alle WOOOD banken online en zit morgen al op nieuwe bank! Lees meer…

WOOOD banken: materiaal en stijl

Wanneer je kiest voor een WOOOD bankstel maak je jouw woonkamer af met wellicht het belangrijkste wat je in je woonkamer hebt staan, namelijk een bankstel. Elk bankstel van het merk is met zorg afgewerkt en daarmee een eyecatcher in je huis of kantoor. Alle WOOOD banken zijn opvallend strak en qua materiaal kun je kiezen uit fluweel, stof of leer. WOOOD maakt verschillende bank series, zodat je de banken altijd kan herkennen. De meest bekende series zijn:

  • WOOOD Sara collectie
  • WOOOD Rocco collectie
  • WOOOD Bean collectie

WOOOD banken: een mooie toevoeging bij elk interieur

De verschillende series van WOOOD

Zoals genoemd kun je bij WOOOD kiezen voor verschillende modellen. Dit zijn is de Rocco serie, Sara Serie en Bean serie.

De WOOOD bank Rocco serie

Bij Rocco serie kun je kiezen uit een 2-zitbank of een 4-zitsbank en haal je echt een stuk vintage in je woonkamer. De Rocco banken van WOOOD zijn allemaal uitgerust met een unieke fluwelen stof met opvallende kleuren, waardoor het direct in het oog springt. Bovendien zitten de WOOOD Rocco banken zeer comfortabel. Daarnaast worden de Rocco banken afgewerkt met ronde vormen en pootjes die een beetje schuin staan.

Woood banken

WOOOD banken van de bekende Rocco serie

De WOOOD bank Sara serie

Bij de Sara serie kun kiezen uit een stijlvol 2-zitsbankje. Een WOOOD Sara bank zul je niet zo snel als dagelijks bank nemen, aangezien ze vrij klein zijn. Een Sara bank van WOOOD wordt meestal gebruikt als bij bank, die je ergens in je huis kunt zetten waar nog loze ruimte is.

Daarnaast worden de Sara banken veel gebruikt in kantoren of wachtruimtes, zodat mensen daar kunnen zitten voordat ze worden opgehaald. Het is een comfortabele en elegante bank die afgewerkt is met onwijs zachte stof, ook wel teddystof genoemd. De stof bestaat uit 100% polyester, waardoor je de bank ook gemakkelijk schoon kunt maken. De poten van de Woood bank zijn gemaakt van berkenhout en hebben een stijlvolle, zwarte afwerking.

De WOOOD bank Bean serie

Als laatste kun je nog kiezen de serie Bean, dit zijn WOOOD hoekbanken. De serie Bean is in tegendeel van de Sara bij uitstek geschikt om in je woonkamer neer te zetten en na een lange dag werken, lekker op neer te ploffen. Het zijn royale hoekbanken met een longchair, zodat je er ook lekker op kunt liggen en genoeg ruimte biedt voor alle vrienden en gezinsleden.

De bank is afgewerkt met eco-leer. Dit materiaal staat bekend als gerecycled leer en heeft daarom een vintage uitstraling. Een Woood hoekbank springt direct in het oog door de robuuste vormgeving, heeft brede armleuningen, waardoor er genoeg plaatst is voor allerlei zaken die je op de armleuningen kan leggen.

WOOOD bankstellen en banken brengen jaarlijks nieuwe modellen op de markt, waardoor er een continue wisselen aanbod is.

WOOOD banken: ‘made by WOOOD’

WOOOD banken kenmerken zich aan de aantrekkelijke en eigentijdse collectie. Met een bank van WOOOD geef je een interieur dé look! Kenmerkend aan dit kwalitatieve Nederlands merk is dat het Nederlandse vakmanschap hoog in het vaandel staat, bovendien gebruikt het merk alleen maar pure materialen. Een deel van de banken en meubelen van WOOOD wordt gemaakt in de eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland.

Een bank van WOOOD wordt vervaardigd van de beste houtsoorten, namelijk eiken hout en grenen hout. Dit hout is FSC gecertificeerd en afkomstig uit bossen waar op een duurzame wijze met het materiaal wordt omgegaan. Ook wordt er rekening gehouden met het verantwoord bewerken, verpakken en distribueren van de banken.

De banken specialist van Nederland, Bankstel.nl

Bankstel.nl biedt hoogwaardige banken aan voor alle mensen en gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe bank. Banstel.nl werkt samen met premium bankmerken, zoals Woood, Dutchbone, BePureHome, HK Living, Zuiver en meer. Ondanks de ruime collectie kan iedereen terecht voor een bank bij bankstel.nl. De prijzen variëren van €300 tot en met €3000. Daarnaast is het aanbod groot en volledig.

Je kunt kiezen voor 2-zits banken, 2.5 zits banken, 3-zits banken, 3.5 zitsbanken, 4 zitsbanken, hoekbanken, slaapbanken, hockers en eetkamer banken. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant, zodat je direct jouw nieuwe bank kunt kiezen. Vind je nieuwe bank bij bankstel.nl!