Dutchbone bank

Dutchbone banken

Ben je toe aan een nieuwe bank? Bekijk dan eens de banken van het stijlvolle merk: Dutchbone. Een bankstel van Dutchbone is uniek op elk vlak en een fantastische toevoeging aan je interieur. Kies uit Dutchbone banken met een 2-zits of 3-zits, zodat je met het hele gezin lekker kunt genieten. Elke bank van Dutchbone is gemaakt van uitzonderlijke kwaliteit, waardoor je jaren lang kunt genieten van deze bankstellen. Bekijk alle Dutchbone banken online en zit morgen al op nieuwe bank! Lees meer…

Dutchbone bank: materiaal en stijl

Een Dutchbone bank maakt jouw woonkamer af. De banken zijn gemaakt van uitzonderlijk kwaliteit en afkomstig van Nederlandse bodem. Bijna elke bank is voorzien van een prachtig fluwelen stof wat zeer gemakkelijk schoon te maken is. Dat komt omdat er in de stof hoogwaardig polyester is verwerkt en polyester heeft het voordeel dat het gemakkelijk is in onderhoud, goed bestemd is tegen slijtage en het neemt weinig vuil en vocht op, ideaal.

Elke bank van het merk is een echte toevoeging aan je huis en je zult er jaren lang plezier aan beleven. Bovendien zijn sommige banken voorzien van dunne, stalen pootjes en dat oogt fantastisch. Andere banken zijn ook voorzien van stalen poten, maar deze zijn iets schuiner en langer, maar dat neemt niet weg dat het er ook goed uit ziet. Alle Dutchbone banken zijn bijzonder  strak uitgevoerd.

Dutchbone banken: ‘Your choice for inspired living’

De verschillende modellen van Dutchbone

Dutchbone is een echt Nederlands designer merk wanneer het aankomt op bankstellen. Bovendien zijn een aantal modellen onwijs populair. Eén daarvan is Dutchbone Houda bank, die geleverd kan worden in kleuren. Elke Houda bank is een 3-zitbank, zodat je met je hele gezin kunt genieten van een film of serie. De Houdea banken van Dutchbone zitten zacht en geven je woonkamer een stoere look. De stof die er op zit, is fluweel en dat leidt tot een robuust design. De kussen zijn groot en vol, wat garant staat voor een hoge mate van zitcomfort. En de banken staan op kleine stalen poten.

Dutchbone bank

Dutchbone bank van de populaire Houda collectie

Dutchbone Kate bank is de andere bekende serie van het merk. Wanneer je deze in je woonkamer zet, ga je voor glamour en stijl tegelijk. Ook deze banken zijn voorzien van een zacht fluweelachtige stof en nodigen je uit om er op te gaan zitten. Daarnaast kenmerkt deze bank zich aan de hoekige vormen en dunne, iets langer poten, maar dat neemt de glamour niet weg. Bij elk interieur past de Kate bank bijzonder goed.

Dutchbone banken: een echt Nederlands merk

Zoals de naam al zegt ‘dutch’, is Dutchbone een merk van Nederlandse bodem. Dutchbone HQ zit gevestigd in Westzaan in een prachtig pand aan het water. Het merk is internationaal georiënteerd en je vindt de banken van Antwerpen tot aan New-York. Wanneer je naar de collectie banken van het merk kijkt, zie je dat elke bank een prachtige look heeft.

De banken specialist van Nederland, Bankstel.nl

Bankstel.nl biedt hoogwaardige banken aan voor alle mensen en gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe bank. Banstel.nl werkt samen met premium bankmerken, zoals Woood, Dutchbone, BePureHome, HK Living, Zuiver en meer. Ondanks de ruime collectie kan iedereen terecht voor een bank bij bankstel.nl. De prijzen variëren van €300 tot en met €3000. Daarnaast is het aanbod groot en volledig. Je kunt kiezen voor 2-zits banken, 2.5 zits banken, 3-zits banken, 3.5 zitsbanken, 4 zitsbanken, hoekbanken, slaapbanken, hockers en eetkamer banken. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant, zodat je direct jouw nieuwe bank kunt kiezen. Vind je nieuwe bank bij bankstel.nl!