BePureHome bank

BePureHome banken

Ben je toe aan een nieuwe bank? Bekijk dan eens de BePureHome banken. Een bankstel van BePureHome kenmerkt zich aan het fantastische, robuuste uiterlijk en is een echte toevoeging aan je woonkamer. Kies uit BePureHome hoekbanken met een linker hoek of rechter hoek of ga voor een voor een stijlvolle 2-zitsbank, 3-zits bank of 4-zits bank. Bekijk alle BePureHome banken online en zit morgen al op nieuwe bank! Lees meer…

Aanbieding! bepurehome rodeo classic bank 3 zits

BePureHome Rodeo Classic Bank 3-zits

Oorspronkelijke prijs was: €1.299,00.Huidige prijs is: €1.095,00.
Aanbieding! bepurehome rodeo 3 zitsbank 1

BePureHome Rodeo 3-zitsbank Groen

Oorspronkelijke prijs was: €1.099,00.Huidige prijs is: €1.040,99.

Be Pure Home Bank: materiaal en stijl

Wanneer je kiest voor een Be Pure Home bankstel maak je jouw woonkamer compleet. Elke bank van het merk is een echte eyecatcher en een fantastische toevoeging aan je huis. Want het eerste dat je visite ziet wanneer ze je woonkamer binnenkomen, is een bankstel. Alle Be Pure Home banken zijn opvallend strak en kun je kiezen naar aanleiding van jouw huidige wooninrichting. Een van de meest gekozen modellen van de BePureHome banken zijn de Rodeo banken. Een Rodeo bank van het merk is leverbaar in bijna elke stijl, zodat het past bij de inrichting van je huis.

BePureHome: duurzame banken voor het hele gezin

De verschillende modellen van Be Pure Home

BePureHome banken staan bekend om verschillende modellen. Eén daarvan is Rodeo bank, die geleverd kan worden in verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. Kijk maar eens naar de stijlvolle rodeo hoekbanken of de chique rodeo 2-zits of 3-zits banken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals stof en leer. Qua kleuren komt de cognac Rodeo bank vaak terug en is een kleur die vaak gekozen wordt door onze klanten.

BePureHome bank

Rodeo banken van Be Pure Home

Een ander model bekend model van Be Pure Home is de Woolly. De Woolly bank wordt altijd geleverd in een 3-zits uitvoering. De banken kenmerken zich aan de zachte en vriendelijke uitstraling en zijn afgewerkt met afgeronde vormen. De BePureHome Woolly banken zijn bekleed met een zachte stof. Wanneer je dit bankstel ziet staan in iemands woonkamer, nodigt de bank zich uit om er op te gaan zitten. Ze zitten namelijk erg comfortabel en relaxt.

BePureHome banken: een echt Nederlands merk

BePureHome is een relatief jong designermerk opgericht in 2013. Wanneer je naar de collectie banken van het merk kijkt, zie je dat elke bank een natuurlijke look heeft. En dat is precies het waar het merk voorstaat: ‘het produceren van duurzame banken met een natuurlijke look’. Over het algemeen worden de meeste banken van het merk geproduceerd in Nederland, bij de meubelfabriek ‘De Eekhoorn – Dutch Furniture’. Dit is een meubelfabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland met al meer dan 35 jaar ervaring in het produceren van designmeubelen.

Het fijne is dat de productie dicht bij is, waardoor het hout van de vervaardiging van de banken uit de juiste beheerde bossen afkomstig is, dit leidt tot dat milieubelasting van de BePureHome banken laag is, zodat het merk de banken kan aanbieden voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. BePureHome is een merk dat duurzaam produceer en dat wordt steeds belangrijker.

De banken specialist van Nederland, Bankstel.nl

Bankstel.nl biedt hoogwaardige banken aan voor alle mensen en gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe bank. Banstel.nl werkt samen met premium bankmerken, zoals Woood, Dutchbone, Be Pure Home, HK Living, Zuiver en meer. Ondanks de ruime collectie kan iedereen terecht voor een bank bij bankstel.nl. De prijzen variëren van €300 tot en met €3000. Daarnaast is het aanbod groot en volledig. Je kunt kiezen voor 2-zits banken, 2.5 zits banken, 3-zits banken, 3.5 zitsbanken, 4 zitsbanken, hoekbanken, slaapbanken, hockers en eetkamer banken. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant, zodat je direct jouw nieuwe bank kunt kiezen. Vind je nieuwe bank bij bankstel.nl!