4X6 Sofa bank

4X6 Sofa banken

Een 4X6 Sofa bank is een bank met een verhaal. Waar andere merken zich richten op bijna het gehele interieur – denk hierbij aan banken, hoekbanken, stoelen etc. richt 4×6 Sofa zich echt alleen op zitbanken. De volledige focus van het merk heeft betrekking op banken en dit merk je ook direct wanneer je op een bankstel van het merk zit. Het merk biedt altijd zes modellen in zes uitvoeringen aan. Dit is de hoekbank, 3-zitsbank, 4-zitsbank, loveseat, hocker en chaiselounge. Daarnaast is elk model leverbaar in 24 kleuren. Zo kan elk gezin de bank kiezen waar zij al jaren van dromen. Bekijk alle 4X6 Sofa banken online en zit morgen al op nieuwe bank! Lees meer…

4X6 Sofa banken: materiaal en stijl

Wanneer je kiest voor een 4X6 SOFA bank, weet je zeker dat je een bank koop van kwaliteit die jaren mee gaat. Waarbij de meeste merken gaan voor massa productie, worden de 4X6 SOFA banken voornamelijk met de hand gemaakt. Het houten frame waaruit het bankstel bestaat wordt echt nog met de hand gemaakt in een kleine fabriek in Polen. De meeste banken hebben een velours stof en zijn gemaakt van 100% polyester. Wanneer een bank wordt gemaakt van polyester brengt dat verschillende voordelen met zich mee, denk bijvoorbeeld aan:

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • slijtvast (de bank zal niet snel slijten)
  • Houdt geen vocht en vuil vast

Ook de poten van bijna elke bank zijn gemaakt van metaal. Wanneer je naar de collectie 4X6 SOFA banken kijkt, zie je dat de meeste banken hoekbanken zijn, die uitgevoerd zijn met een linker L of rechter L. bijkomend voordeel bij dit merk is dat er soms een hocker bij zit. Bij de meeste merken is dit een optie waarvoor je extra moet betalen, maar bij 4X6 SOFA banken zit de hocker er dus al bij. Ideaal om na een dag hard werken lekker op de bank te ploffen je voeten op de hocker neer te leggen, zodat je heerlijk tot rust komt.

4X6 SOFA banken: bankstellen leverbaar in 6 modellen x 24 kleuren

De verschillende series van 4X6 SOFA

Zoals genoemd kun je bij 4X6 SOFA kiezen voor verschillende series. Elke serie kenmerkt zich aan een ‘X’. Hieronder worden ze kort toegelicht.

  • Hoekbank X1: dit is een hoekbank, uitgevoerd met een chaise lounge. Je kunt kiezen of je het lig gedeelte aan de rechterkant of linkerkant wil hebben. Deze bank heeft een breedte van 292cm en een lengte van 170cm.
  • Hoekbank X2: dit is een extra grote hoekbank met een chaise lounge. Je kunt kiezen of je het lig gedeelte aan de rechterkant of linkerkant wil hebben. Deze bank  heeft een breedte van 328cm en een lengte van 222cm.
  • Hoekbank X3: dit is een wat modulaire hoekbank die wat kleiner is met een chaise lounge aan de linkerkant of rechterkant. Deze bank heeft een breedte van 236cm en een lengte van 170cm.
  • Hoekbank X4:  dit is een echte designer hoekbank met een chaise lounge aan de linkerkant of rechterkant. Deze bank heeft een breedte van 297cm en een lengte van 175cm
  • Hoekbank X5: dit is ook een kleinere hoekbank van de 4X6 SOFA collectie met een chaise lounge aan de linkerkant of rechterkant. Deze bank heeft een breedte van 277cm en een lengte van 152 cm
  • Hoekbank X6: dit is een echte lounge bank met een groot lig vlak inclusief een chaise lounge aan de linkerkant of rechterkant. Deze bank heeft een breedte van 288cm en een lengte van 168cm

Zoals je ziet is de keuze van 4X6 SOFA banken groot en volledig. Meet wel van te voren je huiskamer op, zodat je zeker weet dat de bank past. Want niets is zo vervelend dat je er op het laatste moment er achter komt dat de bank toch niet helemaal is wat je voor ogen had.

4X6 SOFA Banken

4X6 SOFA banken met een stijlvolle velours uitvoering

4X6 SOFA banken: een jong Nederlands merk van twee vriendinnen

4X6 SOFA is een merk dat opgericht is in 2017. Het merk is het werk van twee vriendinnen die elkaar al 40 jaar kennen, gecombineerd met ruim 20 jaar retail ervaring. Samen hebben ze de stoute schoenen aangetrokken en zijn ze met het merk 4X^SOFA gestart. Het unieke van dit merk is dat 4X6 SOFA alleen maar banken verkoopt, dus geen accessoires over andere productgroepen. De focus ligt alleen op bankstellen. Wil je liever de banken in het echt bekijken, dat kan, want het merk heeft een prachtige showroom in Naarden. Hier staan alle zes de X-modellen en kan je direct het comfort van de bank ervaren. De collectie banken is groot en volledig, daarnaast zijn de stoffen overzichtelijk in kaart gebracht, zodat je direct een idee krijg hoe jouw nieuwe bank van 4X6 SOFA er uit komt te zien.

De banken specialist van Nederland, Bankstel.nl

Bankstel.nl biedt hoogwaardige banken aan voor alle mensen en gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe bank. Banstel.nl werkt samen met premium bankmerken, zoals Woood, Dutchbone, BePureHome, HK Living, Zuiver en meer. Ondanks de ruime collectie kan iedereen terecht voor een bank bij bankstel.nl. De prijzen variëren van €300 tot en met €3000. Daarnaast is het aanbod groot en volledig. Je kunt kiezen voor 2-zits banken, 2.5 zits banken, 3-zits banken, 3.5 zitsbanken, 4 zitsbanken, hoekbanken, slaapbanken, hockers en eetkamer banken. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant, zodat je direct jouw nieuwe bank kunt kiezen. Vind je nieuwe bank bij bankstel.nl!